LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku
Etusivu
 
Palveluseteli parantaa asiakkaan elämänlaatua
Palveluseteli parantaa asiakkaan elämänlaatua

Palveluseteli parantaa sosiaalipalveluiden asiakkaan elämänlaatua, vaikka kaikki asiakkaat eivät hyödynnäkään seteliä yhtä hyvin.

Palvelutuottajien mukaan seteli lisää palveluiden kysyntää, ja yritykset pitävät sitä hyvänä tapana rahoittaa ja tuottaa palveluita. Tämä käy ilmi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen sekä Helsingin kaupungin tutkimuksesta.
 

Lue lisää»
Hiv-tartunnat todetaan liian myöhään
Hiv-tartunnat todetaan liian myöhään

Suomessa joka toinen hiv-tapaus todetaan vasta usean vuoden kuluttua tartunnan saamisesta.

Hiv-tartunta on lääkehoidon myötä muuttunut tappavasta taudista hoito ja seurantaa vaativaksi krooniseksi infektioksi.
 

Lue lisää»
Ruokaa jäi yli, kelpaisikohan naapurille – kokeilu alkaa Helsingissä
Ruokaa jäi yli, kelpaisikohan naapurille – kokeilu alkaa Helsingissä

Syömäkelpoista ruokaa päätyy kotitalouksissa vuosittain roskiin 120–160 miljoonaa kiloa eli noin 500 miljoonan euron edestä.

Helsinkiläisessä taloyhtiössä kokeillaan, onnistuisiko ylijäävän ruoan jakaminen naapuruston kesken.
 

Lue lisää»
Hoitamaton hammasinfektio voi johtaa verenmyrkytykseen
Hoitamaton hammasinfektio voi johtaa verenmyrkytykseen

Suun terveydestä huolehtiminen on erityisen tärkeää niille, jotka ovat terveydentilansa takia tavallista alttiimpia infektioille, osoittaa tuore väitöstutkimus

Hoitamaton hammasinfektio voi johtaa yleistyneeseen infektioon ja vakaviin lisäsairauksiin.

 

Lue lisää»
Kirkasvalo helpottaa kaamosoireita
Kirkasvalo helpottaa kaamosoireita

Kirkasvalo helpottaa kaamosoireita, sillä juuri julkaistun käyttöselvityksen mukaan yli 70 prosenttia vastaajista koki vaikutuksen myönteiseksi ja vain muutama henkilö kielteiseksi.

Lisäksi viidennes kirkasvalon käyttöselvitykseen vastanneista kertoi, ettei valo muuttanut heidän vointiaan mitenkään.
 

Lue lisää»
Ruokavaliomme on muuttunut aiempaa epäterveellisemmäksi
Ruokavaliomme on muuttunut aiempaa epäterveellisemmäksi

Suomalaisten kolesterolitason nousun taustaksi on varmistunut kovien eli tyydyttyneiden rasvojen lisääntynyt syönti.

FINRAVINTO-tutkimuksen mukaan suomalaisista käyttää voita leivällä nyt kuusi prosenttia, kun vuonna 2007 kolme prosenttia. Voi-kasviöljyseosten käyttö on lähes kaksinkertaistunut (20 %:sta 37 %:iin).
 

Lue lisää»
<< Edelliset
1...8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ...205
Seuraavat >>
Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy