Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Esteettinen kirurgia kiinnostaa suomalaisia
Esteettinen kirurgia kiinnostaa suomalaisia

Esteettinen kirurgia ei ole vain ammattikauniiden tai julkkisten juttu. Suomessa plastiikkakirurgian vastaanotolla näkyy koko kansan kirjo koulutuksesta tai tulotasosta riippumatta.

Noin yhdeksän kymmenestä esteettiseen plastiikkakirurgiaan tulevista potilaista on naisia, mutta myös miesten kiinnostus on kasvanut. Hoitoihin hakeutuvat ovat usein täyttäneet 50 vuotta, ja tulijoita on jokaisesta kansanryhmästä.
 

Suomalaisnaisille tehdään eniten muun muassa otsankohotuksia, rintojen muokkauksia ja vartalon muotoiluja. Miehille tehdään usein kaulankohotuksia tai rasvaimuja.

Silmäluomien korjausleikkaukset ovat yleisiä sekä miehillä että naisilla, sillä roikkuvien silmäluomien ongelmat korostuvat iän myötä. Niiden korjaaminen on kuitenkin suhteellisen pieni leikkaus, joka ei ole kovin kallis, joten toimenpide on suuren joukon ulottuvissa.

Toinen esteettiseen kirurgiaan hakeutuva ryhmä on synnyttäneet naiset, joiden lapsiluku on tullut täyteen. Menneet raskaudet ovat saattaneet venyttää vatsapeitteitä niin, että vatsa näyttää odottavan äidin pyöreältä kummulta.

Lisäksi ilman viiltoja tehtävät toimenpiteet, kuten erilaiset täyteainehoidot, ovat suosittuja. Esimerkiksi rasvainjektio, jossa rasvaa siirretään muualta kehosta vaikkapa kasvojen alueelle, on nopea toimenpide.

Lähde; Terveystalo

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy