Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Kauneudella on kilohintansa
Kauneudella on kilohintansa

Mikään ei ole ilmaista, ei ainakaan ikuisen nuoruuden säilyttäminen.

Mielenterveyden lisäksi pakonomainen nuorena ja kauniina pysyminen horjuttaa ja huojentaa kummasti myös rahakukkaroa. Ehkä meillä, matti ja maija meikäläisillä, ei siihen ole varaa, mutta suurilla tähdillä sen sijaan näyttää olevan.

Hollywoodissa paranneltu ulkonäkö tuntuu olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Siellä pinnalla pysymisen edellytyksenä on upea ja nuorekas ulkonäkö painovoimasta, geeneistä tai iästä riippumatta. Ja siksi useimmat tähdet ovatkin halukkaita pulittamaan mitä kummallisemmille ohjaajille, personal trainereille, erikoiskokeille ja ravitsemusterapeuteille jopa 250 dollaria ja ylikin tunnilta.

Tietysti sellaisilla tähdillä kuten talk show-guru ja monimiljonääri Oprah Winfreyllä, Will &Grace-sarjan tähdellä Debra Messingillä tai Goldie Hawnin näyttelijätyttärellä Kate Hudsonilla on varaa moiseen. Mutta millaisen mallin he oikein antavat nuorille, joilla ei ole varaa eikä välttämättä edes tietoakaan oikeanlaisesta laihduttamisesta?

********
Pyöreä juontaja, Oprah Winfrey, on taistellut jo vuosikausia edestakaisin sahaavan painonsa kanssa. Rahassa laskettuna hänen kilohintansa nousee ja tulee nousemaan vielä tämänkin jutun jälkeen tähtitieteellisiin summiin.

Vuosien aikana Oprah on laihduttanut monia kymmeniä kiloja ja maksanut niistä kalliista. Hänen tiedetään pulittaneen mm. 7000 dollarin viikkoliksaa oleskeluistaan San Diegon lähellä sijaitsevassa Cal-a-Vie -terveyskylpylässä ja kotonaan hänellä on oma pieni kokista, personal trainerista ja ravitsemusterapeutista koostuva henkilökunta, jonka päätehtävänä on valvoa vain ja ainoastaan hänen kilojaan. Tämän lisäksi talk show host- kuningattarella on tapana tilata itselleen erittäin kallista luonnonmukaista laihdutusjuomaa ja piipahtaa silloin tällöin toisinaan Havaijilla pelkästään hoitamaan kuntoaan ja jumppaamaan.

Ja siltikin hän on plussakokoinen ja häviämässä ikuisuustaistelunsa kilojensa kanssa.

********
Naisesta nimeltä Jackie Keller on tullut puolijumala laihdutusintoisten tähtien parissa. Jackien kalliitten neuvojen ja hyvähintaisten meals-on- wheels -tuotteitten avulla ovat hoikistuneet mm. Uma Thurman, Lucy Liu, Quentin Tarantino, Christian Slater, Daryl Hannah ja John Corbett.

Julia Robertsin, Sharon Stonen, Barbara Steisandin, Cindy Crawfordin, Jane Fondan ja Catherina Zeta-Jonesin puolestaan uskotaan pikalaihduttaneen itseänsä Malibun lähistöllä sijaitsevassa The Ashram- nimisessä paikassa, joka mainostensa mukaan on maailman pienin, kovin, vaikein, hoikin ja ihanin terveyspaikka.

Laulajatar Queen Latifah puolestaan laihtui pienennyttämällä hyperkokoiset rintansa ja palkkaamalla itselleen ikioman persol trainerin. Myös Bridget Jones -elokuvien takia itseään lihottaneella ja laihduttaneella Renee Zellwegerillä on oma personal trainerinsa ja tämän lisäksi myös oma jooga-ohjaaja sekä dieettineuvoja. Ja Kaikki rakastavat Raymondia-sarjan äiti, Patricia Heaton, laihtui 4 kiloa viikossa ennen 2001 Emmy -palkintoja juomalla pelkästään vihreästä "mömmöstö" tehtyä pirtelöä ja ottamalla aina viisi peräruisketta peräkkäin.

Erään amerikkalaisen juorulehden laskelmien mukaan Uma Thurmanin kiloille on kertynyt 67 dollarin kilohinta, Debra Messingerin hoikkuus on puolestaan maksanut 810 dollaria kilolta, Renee Zellwegerin 933 dollaria kilolta, Kate Hudsonin 1103 dollaria kilolta, Queen Latifahin 1600 dollaria kilolta ja Oprah Winfreyn peräti 5813 dollaria kilolta.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy