Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Ikuisen nuoruuden lähde
Ikuisen nuoruuden lähde

Myös me tunnemme vastuumme ja haluamme kantaa kortemme kekoon tällä hetkellä vallalla olevassa ikuisen nuoruuden ja kauneuden tavoittelussa - mutta järkevällä ja tervehenkisellä tavalla.

Television viikko-ohjelmaa tarkasteltaessa silmiin pistää kauneuteen ja nuoruuden ihannointiin liittyvien ohjelmien runsas tarjonta. On 4D-dokumentteja Lihavasta laihaksi, on Huippumalli haussa, on plastiikkakirurgiaan perustuvaa fiktiota Muodon vuoksi, on Kauneussalonki, on Hurja muodonmuutos ja miehille suunnattu Sillä silmällä.

Mutta kaikki nämä ohjelmat keskittyvät pintaan. Me uskomme kuitenkin, että vaikka kauneus on usein katsojan silmässä, lähtee se kuitenkin aina pintaa syvemmältä. Ja siksi meidän kortemme tässä keossa onkin hiukan toisenlainen kuin yllä mainittujen ohjelmien.

Meistä kauneus ja ikuinen nuoruus alkaa kotoa, arkipäivästä. Siinä ei tarvita plastiikkakirurgeja vaan tervettä maalaisjärkeä kaupunkilaiselämäänkin sovellettuna.

Kauneusleikkausten ja kalliitten voidepurkkien sijasta me suosittelemme paljon halvempia vaihtoehtoja.

Ensimmäiseksi ehdotamme liikuntaohjelman aloittamista. Tieteellisillä tutkimuksilla on todettu, että 20-30 minuutin reipas kävely, pyöräily, hölkkä, uinti tai jopa tanssikin vähintään kolme kertaa viikossa pysäyttää ja jopa hiukan peruuttaakin ruumiissamme tapahtuvia vanhenemisen vaikutuksia.

Lukuisat arvostetut tutkijat maailmalla vannovat liikunnan nimeen. Heidän sanomansa on yksinkertaisuudessaan seuraava: Liiku. Jos haluat näyttää nuorelta ja tuntea itsesi nuoreksi, liiku. Harrasta liikuntaa säännöllisesti, 30 minuuttia, vähintään kolme kertaa viikossa.

Toinen ulkonäköömme vaikuttava seikka on uni ja varsinkin sen puute. Kukaan ei voi väittää olevansa kauneimmillaan väsyneenä. Uni on elintärkeää elimistöllemme. Unen aikana ruumiimme "korjaa" itse itseään. Krooninen unen puute johtaa lukuisiin sairauksiin ja energiatason laskuun. Kahdeksan tunnin yöuni auttaa jaksamaan ja antaa hyvät eväät seuraavalle päivälle. Energisenä ja levänneenä kasvoistakin poistuu vuosia. Levänneen on helpompi hymyillä ja olla iloinen. Iloisesti pulppuava ja naurava ihminen näyttää aina ikäistään nuoremmalta.

Kolmas biologiseen kelloomme vaikuttava asia on ruoka. Me olemme mitä syömme. Se mitä laitamme suustamme alas, tulee ihostamme ulos. Ruoka vaikuttaa hiustemme ja ihomme lisäksi myös painoomme. Liikakilot saavat nuorenkin ihmisen näyttämään tanttamaisen tätimäiseltä. Lihomisen lisäksi liian raskas ja vääränlainen ruokavalio on järkyttävä energiasyöppö.

Kasviksista, hedelmistä, kokojyväviljasta, rasvattomista maitotuotteista ja vähärasvaisesta lihasta koostuva ruokavalio antaa meille kaikki tarvitsemamme vitamiinit ja hivenaineet, auttaa vartaloamme pysymään kunnossa ja varmistaa meille tarvittavan energian kaikkiin päivän toimiin.

Eli me olemme sitä mieltä, että paras ja halvin tapa nuortua ja pysyä nuorena on syödä terveellisesti, nukkua tarpeeksi ja harrastaa säännöllistä liikuntaa.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy