Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Näin taistelet ryppyjä vastaan
Näin taistelet ryppyjä vastaan

Painovoiman lakia ei voi muuttaa, paitsi kirurgin veitsellä. Mutta mitä tehdä, jos veitsen alle meneminen pelottaa ja kuitenkin haluaisi näyttää hyvältä?

Silloin on taisteltava ryppyjä vastaan lempeämmillä ja ei niin radikaaleilla keinoilla. Tietysti näiden keinojen lopputulos ei vastaa kauneusleikkausta, mutta tutkimusten mukaan niistä on kuitenkin apua.

1. Käytä aina aurinkovoidetta.
Aurinko on ihon pahin vihollinen. Se rypistää, kuivattaa ja aiheuttaa juonteita. Tutkijoiden mukaan suojakertoimin varustettua aurinkovoidetta tulisi käyttää joka päivä. Suomessa tämä tietysti tarkoittaa niitä aikoja, kun me edes näemme aurinkoa eli varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

2. Käytä laadukkaita kasvovoiteita.
Iho tarvitsee kosteutta ja ravinteita. Päällisin puolin niitä voin antaa iholle rasvaamalla kasvoja säännöllisesti laadukkailla, vitamiineja sisältävillä voiteilla.

3. Ravitse ihoa sisältä.
Se mitä me syömme, tulee meistä ulos ihosta ja näkyy kasvoissamme. Terveellinen, paljon kasviksia ja hedelmiä sisältävä ruokavalio on paras myös kasvoja ajatellen. Tämän lisäksi vielä: pari litraa vettä päivittäin pitää rypyt hamassa tulevaisuudessa.

4. Ota C-vitamiinia lisäravinteena.
Vesiliukoinen C-vitamiini on antioksidanttinen eli se suojaa elimistöä haitalliselta hapettumiselta. C-vitamiini osallistuu kollageenin syntymiseen ja se vaikuttaa ihon ja ikenien hyvinvointiin sekä haavojen paranemiseen.

5. Äläkä tee seuraavia asioita:
Älä tupakoi. Älä käytä alkoholia. Älä nukun naamallasi. Ja jos sinulla on silmälasit, pidä niitä. Ja muista myös suojata silmäsi auringolta aurinkolaseilla.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy