Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Nuorennus ilman kauneusleikkausta
Nuorennus ilman kauneusleikkausta

Nuoruutta ja kauneusleikkauksia ihannoivassa maailmassa amerikkalainen tohtori Nicholas Perricone on perin outo lintu. Hän nimittäin lupaa, että jokainen voi nuortua 10 vuotta kymmenessä päivässä vain seuraamalla hänen neuvojaan.

Ja kaikki tämä ilman kauneusleikkausta.

Kirurginveitsen sijasta tohtori Perricone uskoo oikeanlaisen ravinnon ja ruokavalion tervehdyttävään vaikutukseen. Hänen mielestään me olemme todellakin sitä mitä me syömme. Jos me syömme huonosti ja epäterveellisesti, niin meidän ruumiimmekin voi huonosti ja epäterveellisesti lähtien ihosta aivan kaikkein pienimpään soluun saakka.

Epäterveellisten ja vältettävien ruokien listalle tohtori Perricone nostaa sokerin lisäksi mm. myös kaikki käsitellyt ruuat, pastan, leivän, leivonnaiset ja kahvin. Kahvin Perricone pistää pannaan kofeiinin lisäksi muistakin syistä.

Hyvinä ruokina tohtori Perricone pitää erityisesti kalaproteiineja ja kalassa, kuten esimerkiksi lohessa olevia rasvoja, värikkäitä hedelmiä (tuoreena) ja kasviksia (myös tuoreena). Hänen mukaansa pähkinöissä, siemenissä ja pellavassa kuten myös oliiveissakin olevat öljyt ovat paljon terveellisempiä kuin voi tai kevyt levitteet. Kahvin Perricone neuvoo korvaamaan vihreällä teellä. Lisäksi hän muistuttaa, että jokaisen tulisi juoda päivittäin ainakin 8 tai 10 lasillista vettä.

Erityisiksi ihmeruuiksi tohtori Perricone nimeää acai-hedelmän, kaikki sipulit valkosipulista ja ruohosipulista tavalliseen sipuliin, ohran, tattarin, pavut, linssit, chilipippurin, pähkinät ja siemenet, idut, jogurtin ja kefiirin sekä vihreiden vihannesten lisäksi myös vehnänoraan. Kaikilla näillä ihmeruuilla on Perriconen mukaan jokin terveyttä edistävä ominaisuus, joka esiintyy näissä ruuissa muita vahvempana.

Näiden ihmeruokien lisäksi Perricone kehottaa jokaista syömään paljon hedelmiä, marjoja, kasviksia ja juureksia tuoreena. Proteiinin lähteinä hän neuvoo käyttämään ensisijaisesti kalaa (varsinkin lohta), jogurttia, kananmunia, kefiiriä, raejuustoa ja tofua.  Hän vannoo myös kylmäpuristettujen öljyjen nimeen varsin extra virgin olive oilin. Mausteista hän neuvoo käyttämään tuoreiden yrttien lisäksi myös cayenne-pippuria, oreganoa, basilikaa, timjamia, kanelia, inkivääriä ja kurkumaa.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy