Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Laihtuminen lisää seksiä
Laihtuminen lisää seksiä

Laihdu ja saat aktiivisemman seksielämän. Tämän väitteen takaa löytyy amerikkalainen, Duke yliopiston psykologi Martin Binks.

 

Martin Binksin mukaan kilojen menetys aktivoi libidoa.

Binksin väite perustuu Minneapoliksessa tehtyyn tutkimukseen, jossa 161 naista ja 26 miestä laihdutti kahden vuoden ajan valvotuissa olosuhteissa. Kaikki osanottajat olivat huomattavasti ylipainoisia.

Tutkimukseen osallistuneet henkilöt vastasivat heti tutkimuksen alussa tiedemiesten laatimiin seksuaalisuutta koskeviin kysymyksiin. Kysely uusittiin aina kolmen kuukauden välein.

Tutkimuksen alussa 68 prosenttia naisista tunsi itsensä seksuaalisesti rumiksi ja 63 prosenttia ei halunnut riisuuntua muiden nähden. Vuoden kuluttua vastaavat luvut olivat 26 ja 34 prosenttia. Alussa 21 prosenttia naisista ei nauttinut seksistä lainkaan, vuoden kuluttua enää 11 prosenttia naisista koki seksin ei-miellyttäväksi. Myös miehillä oli samansuuntaisia tuloksia, mutta miesten pienen lukumäärän vuoksi, heistä ei voida vetää kunnollisia johtopäätöksiä.

Painonpudotus paransi tutkimukseen osallistuneiden henkilöiden seksielämää tekemällä seksistä fyysisesti helpompaa. Lisäksi karisseet kilot antoivat koehenkilöille vahvemman itsetunnon ja paremman omakuvan. Tämä puolestaan lisäsi heidän seksuaalista nautintoaan sekä asennoitumistaan seksiin. Kukaan koehenkilöistä ei laihtunut missimittoihin. Seksielämän paraneminen oli havaittavissa jo 10 prosentin painonpudotuksella.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy