Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Jos haluat laihtua, käy päivittäin vaa’alla
Jos haluat laihtua, käy päivittäin vaa’alla

Mikään ei ole sen kurjempaa kuin herätä aamulla, katsoa peiliin ja mennä sen jälkeen vaa’alle.

Mutta tämä on juuri sitä, mitä asiantuntijat neuvovat meitä tekemään. Ei kuitenkaan sitä peiliin katsomista, vaan he suosittelevat päivittäistä vaa’alla käyntiä. Peili nyt sattuu olemaan hyvin monilla siinä lähettyvillä…

Neuvo päivittäisestä punnituksesta perustuu amerikkalaiseen tutkimukseen, jossa analysoitiin yli 3000:n painoaan pudottavan tai painoaan kurissa pitävän henkilön punnituskäytäntöjä. Tutkimukseen osallistuneiden painonmuutoksia tutkittaessa huomattiin, että ne henkilöt, jotka olivat punninneet itseään päivittäin, laihtuivat kahden vuoden aikana huomattavasti enemmän kuin harvemmin itseään punninneet. Tämä sama piti paikkansa myös painoaan kurissa pitävillä. Mitä harvemmin he kävivät vaa’alla, sitä vaikeampaa heidän oli pitää painoaan tasaisena.

Tutkijoiden mukaan tässä korostuu pienten muutosten helppous. On paljon vaivattomampaa ottaa itseään niskasta kiinni ja pudottaa joku sata grammaa kuin laihduttaa niitä kahta tai neljää huomaamatta tullutta kiloa.

Vaikka mitkään suuret laihdutusorganisaatiot, kuten Painonvartijat, eivät puhu päivittäisen punnituksen puolesta (Painonvartijat suosittelevat kerran viikossa tehtävää painonseurantaa), tämän tutkimuksen asiantuntijoiden mielestä päivittäinen vaa’alla käynti on ehdottomasti a ja o niille, jotka haluavat laihtua tai pitää painonsa määrätyissä lukemissa.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy