Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Miehet pitävät nauravista naisista
Miehet pitävät nauravista naisista

Miehet pitävät vaaleaveriköistä. Väärin, he pitävät nauravista naisista. Varsinkin sellaisista, jotka nauravat heidän vitseilleen.

Ja naiset, he pitävät vitsailevista miehistä. Tähän tulokseen on tullut peräti kaksi amerikkalaista tutkimusta flirttailusta ja kumppanin etsimisestä.

Molempien tutkimusten mukaan niin miehet kuin naisetkin arvostavat erittäin paljon huumorintajua tulevassa kumppanissaan, mutta hiukan eri kannalta. Miehille vastakkaisen sukupuolen kyky tajuta heidän huumorinsa on tärkeää, naisille kumppanin kyky olla hauska nousee ehdottomasti ykköseksi.

Joidenkin tutkijoiden mielestä naiset arvostavat vitsailevaa miestä, koska hänen viljelemänsä huumori on erinomainen merkki toimivista ja älykkäistä aivoista. Tämä puolestaan viestii hyvästä perimästä. Eli kaiken vitsailun ja naurun takana onkin evoluutio, suvunjatkaminen ja sen hengissä säilyminen.

Joskus tieteellisten tutkimusten siirtäminen käytäntöön on vaikeaa, mutta tässä tapauksessa ei. Näiden tutkimustulosten toteuttaminen (ja testaaminen) käytännön tasolla on erittäin helppoa. Miehet: Jos joku nainen kiinnostaa, kannattaa viljellä huumorin kukkaa mahdollisimman paljon. Naiset: Jos mies ei kiinnosta pätkääkään, hänen vitseilleen (vaikka ne olisivat kuinka hauskoja) ei kannata nauraa, ei edes vähän.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy