Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Syömällä syöpää vastaan
Syömällä syöpää vastaan

Amerikkalaisen löydöksen mukaan me voimme pienentää syöpäriskiämme syömällä oikeanlaista ruokaa.  Rasvoja, sokeria, valkoista jauhoa ja lisäaineita sisältävät suupalat ovat tietysti vääränlaista ruokaa. Näin todistavat kaikki maailman ravitsemusterapeutit, ja siinä he ovat oikeassa.

 

Mutta tässä amerikkalaisten tutkijoiden tekemässä ”syöpälöydöksessä” ei olekaan kysymys kielloista vaan suosituksista.

Heidän mukaansa syömällä kukkakaalia, kaalia, parsakaalia ja soijaa, me voimme pienentää syöpäriskiämme. Juuri näissä vihanneksissa ja soijassa on kaikissa sellaisia aineita, jotka pystyvät korjaamaan solun dna:ta ja estämään näin syövän syntyä.

Myös englantilaisten tutkijoiden mukaan ruokavaliolla on suuri merkitys sairauksien, varsinkin syövän, synnyssä. Mutta heidän mukaansa asia ei ole täysin suoraviivainen, paljon on vielä hämärän peitossa. Tosi asia kuitenkin on – niin amerikkalaisten kuin englantilaistenkin tutkijoiden mielestä – että meidän terveystilamme on riippuvainen siitä, mitä me suuhumme pistämme. Kaalit, kukkakaalit ja parsakaalit kuuluvat vihanneksiin eli siihen suureen ruokaryhmää, jonka syömisen puolesta kaikki ruokasuositukset puhuvat.

Torjuitpa syöpää tai pelkästään liikakiloja, kerää lautasellesi kaalia, kukkakaalia, parsakaalia ja soijaa, niin voit jonkin ajan kuluttua jo paljon paremmin.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy