Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Jos sorruit, älä soimaa itseäsi
Jos sorruit, älä soimaa itseäsi

Sota kiloja vastaan on ikuista taistelua. Välillä kieltäytyminen on vahvoilla ja kaikki sujuu hyvin, mutta joskus suussa sulavat herkut saavat päättäväisenkin mielen sortumaan.

Jos näin pääsee käymään, älä soimaa itseäsi. Hidasta syömistäsi ja nauti tuosta hetkestä ja jatka sen jälkeen kuuriasi. Tämä on joidenkin asiantuntijoiden neuvo onnistuneeseen laihduttamiseen.

Totaalikieltäytyminen ei ole laihduttamisessa paras tapa päästä tavoitteeseen. Kieltäytyjä kyllä laihtuu haluamiinsa mittoihin nopeasti, mutta kun tavoite on saavutettu ja itselle aletaan sallia niitä himoittuja herkkuja, tulevat vaivalla menetetyt kilot takaisin - ja usein korkojen kanssa.

 

Repsahtaminen silloin tällöin toisinaan on jopa hyvästä. Tätä mieltä on muun muassa American Dietetic Associationin äänitorvi Cathy Nonas. Repsahtamisella hän ei kuitenkaan tarkoita kokonaista suklaalevyä tai kymmentä kahviviineriä joka toinen päivä. Se voi olla lasi viiniä perjantai-iltana työviikon päätteeksi tai jälkiruoka sunnuntailounaalla muun perheen kanssa.

 

Olipa se kielletty herkku sitten mitä tahansa, tulee se syödä hitaasti nauttien. Soimaamiset kannattaa jättää muuhun aikaan. Nyt annetaan periksi mielihaluille, sille suklaan tai pullan himolle, mutta samalla tehdään mentaalipäätös kuurin jatkamisesta, ei toisesta pullapalasta.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy