Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Omega-3-possua kalan tilalle
Omega-3-possua kalan tilalle

Jo on aikoihin eletty. Juuri kun olemme oppineet syömään kalaa saadaksemme terveellisiä Omega-3 –rasvahappoja, tiedemiehet ovat jalostaneet tuota sydänystävällistä Omega kolmosta tuottavan sian.

Omega-3-rasvahapot ovat ihmiselle välttämättömiä, mutta valitettavasti meidän ruumiimme ei pysty niitä tuottamaan. Rasvahappojen pääasiallisimmat lähteet ovat rasvaiset kalat sekä hyvät rasvat kuten esimerkiksi rypsiöljy.

Ruokaöljyjä maailmassa tietysti riittää, mutta kalojen tarina on toinen. Hupenevat kalansaaliit ja kaloissa yhä enenevässä määrin olevat elohopeajäämät ovat vauhdittaneet tiedemiesten kilpailua uuden Omega-3-rasvappolähteen kehittämiseksi.

Kehitystutkimus on erittäin tärkeä, sillä Omega-3-rasvahapot ovat korvaamattomia iholle, hermostolle, aivoille, näkökyvylle, immuniteetille, positiiviselle mielialalle sekä tietysti verenkierrolle ja sydämelle. Tutkimusten mukaan Omega-3-rasvahapot ehkäisevät myös sydänperäisiä äkkikuolemia. Rasvahappojen tiedetään vaikuttavan sydämen rytmin säätelyyn ja alentavan verenpainetta.

Mutta onko uusi Omega-3-lähde sitten loppujen lopuksi possu, se jää vielä nähtäväksi. Nyt se ainakin siltä vaikuttaa.
 
Mutta ennen kuin Omega-3-possut valtaavat kauppojen lihatiskit, nämä ehdottomasti terveelliset rasvahapot tulee hankkia joko pillereistä, kalasta tai öljystä. Suositusten mukaan kaksi kala-ateriaa viikossa riittää hyvin Omega-3-rasvahappojen saannin turvaamiseen.    

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy