Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Näin vältät sydänkohtauksen
Näin vältät sydänkohtauksen

Sydänkohtauksen sanotaan vähentävän 12 vuotta elämästä. Joiltakin se vähentää enemmän, he kuolevat jo siihen ensimmäiseen kohtaukseensa.

Sydänsairaudet ovat (isolta osalta) elintason aikaansaannosta, ja siksi ne ovat myös vältettävissä. Mutta mikä parasta, neuvot parempaan ja terveellisempään elämään ovat uskomattoman helppoja ja yksinkertaisia.    

Tässä se lyhyt lista niistä tärkeimmistä:

Vältä suolaa. Suola on pahasta. Älä lisää suolaa ruokaasi, saat sitä liikaa muutenkin.

Syö hedelmiä. Hedelmät ovat luonnon omia lääkkeitä. Ne ovat täynnä vitamiineja ja antioksidantteja. Niissä on minimaalinen määrä kaloreita. Ne auttavat painonhallinnassa.

Liiku. Liikunnalla ei ole huonoja puolia. Liikunta vahvistaa sydäntä, verenkiertoa, pitää painon kurissa, alentaa verenpainetta ja tuo hyvän mielen. Tiedemiesten mukaan jo 30 minuuttia päivässä riittää.

Syö riittävästi kuituja. Painonhallinnan lisäksi riittävä kuitujen saanti alentaa kolesterolia ja stabilisoi sokeritasapainoa. Vihannekset, hedelmät ja täysjyväleipä ovat parhaita kuitulähteitä.

Pidä paino kurissa. Ylipaino on yksi pahimpia aikuisiän diabeteksen riskitekijöitä. Ja hyvin usein diabetes johtaa sydän- ja verisuonisairauksiin.

Älä polta. Tupakka on pahasta. Syövän lisäksi tupakan poltto johtaa sydän- ja verisuonisairauksiin.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy