Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Kestopigmentoinnilla terävyyttä kasvoihin
Kestopigmentoinnilla terävyyttä kasvoihin

Monen suomalaisen naisen ongelma on mitättömän väriset kasvot. Maailmalla vaaleus saattaa olla valttia, mutta totuus on toisenlainen kotona aamulla peiliin katsottaessa. Ilman meikkiä silmät näyttävät ripsettömiltä ja hailakoilta ja vaaleat, ihonväriset kulmat vanhentavat kasvoja kummasti.

Meikkauksen jälkeen peilikuva on jo huomattavasti parempi. Mutta mitä tehdä, jos on allerginen kosmeettisille aineille tai jos kädet tärisevät tai näkö on jo niin huono, ettei meikkaaminen onnistu?

Vastaus näihin ongelmiin löytyy kestopigmentoinnista.

Kestopigmentointi on ripsirajojen, kulmien ja huulirajojen pysyvää korostamista. Periaatteessa se sopii kaikille, mutta siitä on apua varsinkin sellaisille henkilöille, joilla on iän tai sairauden vuoksi heikentynyt kyky kasvojen ehostukseen tai joilla on meikkiaineallergia. Siitä on myös apua niille joiden iho on niin rasvainen, ettei meikki pysy sekä heille, joiden elämä on sen verran kiireistä (esim. pienten lasten äidit), ettei siinä ole aikaa itsensä huolehtimiseen.

Kestopigmentoinnilla korostetaan ja terävöitetään kasvonpiirteitä. Sen avulla mm. voidaan täydentää puuttuvia kulmakarvoja, rakentaa sairauden tai ikääntymisen vuoksi menetetyt kulmakarvat tai ripset, parantaa ja siistiä kulmakarvojen tai huulten nykyistä mallia sekä täydentää silmän muotoa. Kestopigmentoinnilla voidaan myös korjata huulten tai kulmien epäsymmetrisyyttä sekä luoda täyteläisyyttä ohuille huulille.

Kestopigmentointi on turvallista, sillä siinä käytettävät väriaineet ovat kaikki allergiatestattuja. Ennen varsinaista pigmentointia tehdään yleensä esipiirustus, jossa etsitään pigmentoitavalle sopivin malli. Ensimmäinen käsittely vie 2-3 tuntia. Toinen käsittely tehdään 4-12 viikon kuluttua ensimmäisestä. Käsittelyn jälkeen kasvoille pigmentoidut rajat ovat lopputulosta tummemmat. On myös hyvä muistaa, että iho reagoi prosessiin kasvattamalla pigmentoidulle kohdalle rupia. Tämä vaihe kestää kuitenkin vain 3 – 5 päivää.

Pigmentointi haalistuu hiljalleen 2-5 vuodessa.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy