Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Tee on terveellistä
Tee on terveellistä

Vesi vanhin voiteista, mutta tee saattaa olla vettäkin terveellisempi juomavaihtoehto.

Näin väittävät brittitiedemiehet, nuo teenjuonnistaan kuuluisat englantilaiset.

Juuri kun olemme oppineet juomaan kahdeksan lasillista vettä päivässä ja sisäistäneet, että kofeiini on pahasta, sokerijuomia tulee välttää ja että teekin kuivattaa, maailmalta tulee uutta tietoa, joka kehottaa juomaa teetä veden sijasta. Mutta ei kuitenkaan kahdeksaa lasillista, vaan kolme neljä kupillista.

Syy tähän löytyy teen sisältämistä flavonoideista. Flavonoidit ovat tehokkaita antioksidantteja, ja ne neutralisoivat vapaiden radikaalien toimintaa. Flavonoidien uskotaan vahvistavan elimistön vastustuskykyä ja ehkäisevän sydän- ja verisuonitauteja sekä syöpää.

Teen kuivattavan vaikutuksen nämä englantilaiset tutkijat kuittaavat urbaanina legendana. Tee tehdään veteen. Se on nestettä. Kun juo teetä, juo ”vettä” ja saa samalla terveyttä edistäviä flavonoideja.

Mutta mikä parasta, teetä löytyy maailmalta vaikka minkä makuisena, vettä vain kahden, pahan, juomakelvottoman ja neutraalin.  Ja lisäksi kolme neljä kuppia hyvänmakuista teetä päivässä menee helpommin alas kuin kahdeksan lasillista neutraalia vettä.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy