Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Porkkana parantaa seksiä ja lisää vuosia
Porkkana parantaa seksiä ja lisää vuosia

Kielikuvissa porkkana tarkoittaa jonkin asian saavuttamista, kiihoketta. Oikeassa elämässä porkkanalla, siis juureskasvilla, ainakin englantilaisten tiedemiesten mukaan voidaan myös saavuttaa paljon, kiihottaa - varsinkin seksin ja pitkän elämän saralla.

Heidän mukaansa porkkana parantaa seksielämää ja lisää elinvuosia.

Porkkanoissa oleva keltainen ja oranssinpunainen väriaine, karoteeni, on vahva antioksidantti, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja suojelee soluja vapailta radikaaleilta. Porkkanoiden syönnin uskotaan lisäävän vastustuskykyä, ehkäisevän mahahaavaa ja syöpiä sekä lievittävän tulehduksia. Sen vaikutukset ulottuvat ripuliin, ummetukseen, unettomuuteen, korkeaan verenpaineeseen, paksusuolen tulehdukseen ja kaikkien näiden asioiden kautta elämän pituuteen.

Porkkanoiden seksiä parantava vaikutus huomattiin kaloilla tehdyssä tutkimuksessa. Miespuolisten rautakalojen syömä karoteeni paransi kalojen väritystä ja lisäsi naaraiden kiinnostusta näistä yksilöistä. Vaikka kalatutkimus ei ole suoraan verrannollinen ihmisiin, niin ehkä hyvinvoivalla, energisellä ja kauniin värin omaavalla henkilöllä on paremmat mahdollisuudet vastakkaisen sukupuolen kanssa kuin huonosti voivalla, harmaaihoisella yksilöllä.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy