Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Äijämäisyys ei sovi suhteeseen
Äijämäisyys ei sovi suhteeseen

Äijämäinen äijä, tai vanhanaikaisesti sanottuna, maskuliininen mies ei tuoreen tutkimuksen mukaan ole paras mahdollinen kumppani. Tällaisella miehellä on taipumus astua aisan yli. Näin ainakin väittävät Durhamin ja St Andrew’n yliopistojen tutkimukseen osallistuneet 400 englantilaista miestä ja naista.

Naisellinen mies sen sijaan sopii heidän mukaansa erinomaisesti pitkäaikaiseen suhteeseen.

Yliopistojen yhteistutkimus suoritettiin netin välityksellä. Tutkimuksessa koehenkilöt saivat katsottavakseen digitaalisesti muunneltuja kuvia miehistä, jotka heidän oli arvosteltava asteikolla: hallitsevuus, kunnianhimo, raha, uskollisuus, huono vanhemmuus ja kylmä luonne.

Tutkimuksessa huomattiin, että miehet, joilla oli neliskanttinen leuka, iso nenä ja pienet silmät, olivat koehenkilöiden mielestä hallitsevia, uskottomia, huonoja vanhempia ja kylmiä. Täydellisemmät huulet, isot silmät ja kapean pyöreät kulmakarvat tekivät miehistä puolestaan sopivampia pitkään suhteeseen.

Tutkijoiden mukaan naisten vastauksissa oli erittäin paljon yhtäläisyyksiä. Heillä oli hyvin paljon samankaltaisuuksia niissä asioissa, joita he olettivat miehillä olevan kasvojen perusteella.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy