Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Miksi ihmiset sekstaavat?
Miksi ihmiset sekstaavat?

Kaikki haluavat seksiä, mutta miksi. Siihen ei ole olemassa yksinkertaista vastausta.

Lapsenteko, hyvä olo ovat vain pienenpieni, häviävä osa syistä. Austinissa, Teksasissa sijaitsevan yliopiston tutkijoiden mukaan syitä seksiin on ainakin 237. (Ja se voi olla vasta alkua.)

Yliopistomiehet kääntyivät tässä päivänpolttavassa kysymyksessään, yllätys, yllätys, opiskelijoiden puoleen. Aluksi he kysyivät 400 mieheltä ja naiselta, miksi ihmiset yleensä harrastavat seksiä. Tämän jälkeen 1500 opiskelijaa sai kertoa tutkijoille omista kokemuksistaan ja henkilökohtaisista asenteistaan ja syistään.

Opiskelijoiden kertomat syyt tutkijat jakoivat sitten neljään pääosioon: fyysiset syyt, tavoitteelliset syyt, tunneperäiset syyt ja epävarmuuteen liittyvät syyt. Näihin pääosioihin löytyi haastattelujen perusteella vielä 13 alasyytä.

Tutkimuksessa selvinneitä fyysisiä syitä olivat muun muassa stressin lieventäminen, mielihyvän hakeminen, kokemusten laajentaminen ja partnerin seksikkyys. Tavoitteellisiin syihin kuuluivat muun muassa lapsen hankkiminen, sosiaalisen statuksen kohottaminen ja kosto. Tunneperäisiä olivat muun muassa rakkaus ja yhteenkuuluvuus sekä ”kiitoksen sanominen”. Epävarmuuteen liittyivät muun muassa huomionkipeys, partnerin painostus ja partnerista kiinnipitäminen (en halunnut menettää häntä.).

Tutkimuksen aikana selvisi, että syitä seksiin on kirjavasti. Tutkijoiden ei tule odottaa mustavalkeaa vastausta kyseiseen kysymykseen. Ihmiset sekstaavat ainakin 237:n syyn nojalla.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy