Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

116-alkuiset numerot yhteiskunnallisesti tärkeiden palvelujen ilmaisnumeroiksi
116-alkuiset numerot yhteiskunnallisesti tärkeiden palvelujen ilmaisnumeroiksi

Euroopan komissio on 29.10.2007 tekemän päätöksen mukaan osoittanut 116-alkuiset palvelunumerot tärkeille yhteiskunnallisille palveluille.

Numerot ovat samoja kaikissa EU:n jäsenvaltioissa ja ne myönnetään kussakin maassa erikseen halukkaille palveluntarjoajille. Puhelut 116-alkuisiin numeroihin ovat soittajalle maksuttomia.

Palveluntarjoajien haku on käynnissä ja uusiksi numeroiksi ovat tulossa:

116 000  Kadonneita lapsia koskeva vihjepuhelin
Palvelu ottaa vastaan puhelinilmoituksia kadonneista lapsista ja välittää tiedot edelleen poliisille, antaa neuvontaa ja tukea kadonneiden lasten huoltajille sekä auttaa katoamistapausten tutkinnassa.

116 111  Lasten tukipuhelin
Palvelu auttaa huolenpidon ja suojelun tarpeessa olevia lapsia ja ohjaa heidät tarvittaessa oikeiden organisaatioiden ja avun puoleen. Palvelu tarjoaa lapsille mahdollisuuden ilmaista huolensa, puhua heitä suoraan koskevista asioista ja saada hätätilanteessa yhteyden aikuiseen.

116 123  Henkisen tuen puhelin
Palvelu perustuu puhelinkeskusteluun toisen ihmisen kanssa ja ei tuomitsevaan kuuntelemiseen. Palvelu tarjoaa henkistä tukea niille, jotka kärsivät yksinäisyydestä, kokevat psykologisen kriisin tai harkitsevat itsemurhaa.

Lähde: Viestintävirasto

 

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy