Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

O saa meidät rakastumaan
O saa meidät rakastumaan

Se on O, joka saa meidät rakastumaan. Se ei ole oooh, mikä namu – huomio vaan pieni, vasta vähän aikaa sitten löydetty O-hermo.

O-hermo reagoi hajuun ja on suorassa yhteydessä aivoissa sijaitsevaan seksuaalikeskukseen.

O löydettiin ensimmäiseksi valaista. Uteliaisuus heräsi, olisiko ihmisissäkin tällainen pieni rakkaushermo. Ja olihan se, O:n tehtävänä on huomaamattomasti tunnistaa seksuaalisia tuoksuja. Se joko yhdistää tai erottaa.

Tutkijat ovat huomanneet, että me olemme taipuvaisempia rakastumaan ei-itsemme-hajuisiin henkilöihin ja että samanhajuisilla pariskunnilla on lisääntymisvaikeuksia, keskenmenoja ja uskottomuutta.

Normaalitilassa naiset rakastuvat toisen tuoksuisiin miehiin, mutta raskauden aikana he tuntevat vetoa samanhajuisiin miehiin. Tämän tutkijat selittävät evoluutiolla. Raskaana tarvittiin/tarvitaan perheen apua, ja perhe tuoksuu samalta.

O:n kanssa tulee ongelma, varsinkin silloin kun nainen syö ehkäisypillereitä. Ongelman aiheuttajana ei kuitenkaan ole O, vaan pillereiden ominaisuus muuttaa naisen tapaa reagoida tuoksuihin. Ehkäisypilleri luo naisen kroppaan raskaustilan. Vartalo luulee olevansa raskaana, ja niinpä hajut, jotka saavat naisen rakastumaan ovatkin samanlaisia. Ja ero saattaa olla edessä, kun nainen luopuu pillereiden käytöstä.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy