Tervetuloa Balanssiin

Olemme liikuttaneet klaukkalalaisia jo yli 34 vuotta, kehittäen koko ajan palveluitamme ja koko keskusta. Haluamme tukea asiakkaitamme säännölliseen ja laadukkaaseen liikkumiseen, joka tuo arkeen lisää hyvinvointia ja energiaa.

Tavoitteenamme on, että meille on aina mukava tulla! Balanssi on perheyritys joka tuottaa liikuntapalveluita ammattimaisesti juuri sinulle.

KUNTOSALI

Kuntosalillamme on monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, vapaita painoja ja vapaaharjoittelu alue. Kaikki laitteemme ovat laadukkaita, jokaisesta laitesarjasta on valittu sinulle parhaat vaihtoehdot. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja tarvittaessa opastamme sinua niiden käytössä. Meiltä saat halutessasi myös PT-palvelut ja henkilökohtaiset ohjelmat.

Treenien jälkeen pääset aina puhtaisiin pukuhuoneisiin ja halutessasi saunaan.

Ryhmäliikunta

Tarjoamme monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja, joilla voit huoltaa ja haastaa kehoa ja mieltä. Eritasoisilla tunneilla saat aina juuri sinulle sopivaa liikuntaa, osaavien ohjaajiemme opastamana. Meillä on esimerkiksi Les Mills tunteja, Zumbaa, FasciaMethodia, kuntonyrkkeilyä ja tietenkin ohjaajiemme itse suunnittelemia tunteja!

Personal Training

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta. Koulutetut Personal Trainerimme perehtyvät tavoitteisiisi ja toiveisiisi ja tekevät näiden pohjalta henkilökohtaisen suunnitelman juuri sinulle. Tavoitteita on yhtä monta ja erilaista kuin ihmisiäkin, me haluamme auttaa juuri sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi, olivat ne sitten isoja tai pieniä.

SIJAINTI

Liikuntakeskuksemme sijaitsee keskeisellä paikalla Nurmijärvellä Klaukkalan keskustassa. Yritys on toiminut vuodesta 1988 lähtien palvellen ammattitaidolla ja ilolla.

Yhteystiedot

Viirintie 3, 01800 KLAUKKALA

info@liikuntakeskusbalanssi.fi
+358 9 879 7224
+358 50 468 8824

AUKIOLOAJAT

Omalla avainkortilla joka päivä: 5.00-24.00

Asiakaspalvelu avoinna:
ma-to 10.00-19.00
pe 10.00-14.00

Asiakaspalvelu avoinna ma 19.-ke 21.6 klo 15-19.
To 22.-Su 25.6 asiakaspalvelu suljettu.

26.6- 6.8
Ma-Ke 15-19
To 10-14
Pe-Su suljettu

YLÖS
×

HEI, MITEN VOIMME AUTTAA?

× Miten voimme auttaa?