Kiropraktikko Jukka Karjalainen, Helsinki

Kiropraktiikka on tehokas hoitomuoto tuki- ja liikuntaelimistön, erityisesti selän toiminnallisiin häiriöihin.

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet (tule) ovat suurin sairauspoissaoloja ja työkyvyttömyyttä aiheuttava sairausryhmä, ja usein esim. selkäkipu johtuu siitä, että selkärangassa on toiminnallinen häiriö. Kiropraktinen hoito on Maailman terveysjärjestö WHO:n suosittelema hoitomuoto tuki- ja liikuntaelimistön toiminnallisiin häiriöihin. Kun kiropraktisen hoidon suorittaa asiantunteva ja kokenut kiropraktikko, se on turvallista, tuloksellista ja kustannustehokasta.

Varaa aika kiropraktikolle, kun sinulla on jokin näistä oireista

  • Kipua alaselässä, rintarangassa tai niskassa,
  • Käsiin tai jalkoihin säteilevä kipu tai puutuminen,
  • Lonkan tai lantion oireet, esim. SI-nivelkipu
  • Päänsärky tai migreeni tai
  • Oireita alueilla: ranne-, olkapää ja nilkka.

Kiropraktikko auttaa sinua myös silloin, kun haluat ylläpitää tukirankasi liikkuvuutta ja ennaltaehkäistä sen toiminnallisia häiriöitä.

Kiropraktikko Helsinki

Varaa aika, ennen kun kipu muuttuu
pitkäaikaiseksi

Varaa aika ajoissa. Liian usein potilaat tulevat kiropraktikon vastaanotolle vasta sitten, kun oireet ovat kestäneet pitkään (krooninen kipu). Kun hoitoon hakeudutaan ajoissa, voidaan välttää oireiden pitkittyminen, ja paraneminen käynnistyy nopeammin.

Kiropraktikon vastaanotolle ei tarvita lääkärin lähetettä. Koulutuksensa ansiosta kiropraktikko osaa tehdä erotusdiagnoosin ja lukea mangneetti- ja röntgenkuvia. Tarvittaessa kiropraktikko ohjaa potilaan jatkotutkimuksiin esim. erikoislääkärin vastaanotolle. Yksilöllisesti suunniteltu kiropraktinen hoito perustuu aina potilashistoriaan ja huolelliseen kliiniseen tutkimukseen.

Hoitomaksu: 92 €
Maksu sisältää toimistokulut

Selkäranka

Kiropraktikolla on korkeakoulututkinto.

Nykyään manuaalista hoitoa suorittavat useat, eritasoisia koulutuksia suorittaneet palveluntarjoajat. Kiropraktikon koulutus on kattavin manuaalisen hoidon asiantuntijakoulutus. Kiropraktikon 5-vuotisen koulutuksen esikliininen vaihe kestää 2,5 vuotta ja se vastaa lääkärikoulutuksen vaatimuksia. Pääaineena ovat mm. anatomia, fysiologia, neurologia, patologia ja radiologia. Syventäviin opintoihin kuuluu mm. tuki- ja liikuntaelinten toiminnallisiin häiriöihin perehtyminen ja manuaaliset hoitotekniikat. Tutkintoon sisältyy myös vuoden mittainen klinikkaharjoittelu.

Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira) on rekisteröinyt koulutetut kiropraktikot.

“Olen suorittanut kiropraktikon 5-vuotisen Doctor of Chiropractic -korkeakoulututkinnon (D.C.) Yhdysvalloissa alan johtavassa koulussa, Los Angeles College of Chiropractic, ja olen Sosiaali-
ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) rekisteröimä kiropraktikko.

Minulla on pitkä ja laaja-alainen kokemus niin nuorten, työikäisten kuin senioreidenkin hoitamisesta kiropraktiikan eri tekniikoilla. Urheilutaustani ansiosta minulla on hyvät valmiudet auttaa myös kunto- ja kilpaurheilijoita menestyksekkäästi.

Vastaanotollani saat asiantuntevaa ja kiireetöntä palvelua. Minulle on tärkeää että potilaani ymmärtävät, mistä heidän oireensa johtuvat ja miten he voivat itse helpottaa tai ennaltaehkäistä niitä. Yksilöllisesti suunniteltu hoito perustuu aina potilashistoriaan ja huolelliseen kliiniseen tutkimukseen.

Tervetuloa vastaanotolleni!
Jukka Karjalainen