Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Lisää askelia arkeesi, käytä tunti liikuntaan
Lisää askelia arkeesi, käytä tunti liikuntaan


Hengitysliitto ja Suomen Apteekkariliitto kannustavat suomalaisia käyttämään kellojen talviaikaan siirtämisestä tulevan ”ylimääräisen” tunnin itsestä huolehtimiseen ja liikkumiseen.

Liittojen yhteinen Lisäaikaa liikunnalle -kampanja lokakuun lopussa muistuttaa jokaisen otetun askeleen tärkeydestä.

 

Suomalaiset tarvitsevat lisää liikuntaa. Suositusten mukaan aikuisten tulisi liikkua ainakin 10 000 askelta päivässä. Päivittäinen liikunta edistää terveyttä ja ehkäisee ennenaikaista kuolemaa. Jokaisen kannattaa lisätä askelia arkeensa ja liikkua omin voimin, ilman autoa, aina kun se on mahdollista.

Liikunnan lisääminen on helppoa, kunhan vain päättää toimia. Askelia voi kerätä vaikka pieninä annoksina kerrallaan. Ulkona keuhkot saavat raikasta ilmaa ja myös mieli rauhoittuu.

Lisäaikaa liikunnalle on Hengitysliiton ja Suomen Apteekkariliiton yhteinen kampanja, jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä käyttämään talviaikaan siirtymisestä ja kellojen taaksepäin siirtämisestä syntyvä ylimääräinen tunti liikkumiseen ja omasta terveydestään huolehtimiseen.

Liikunta ehkäisee ennalta monia sairauksia, auttaa painonhallinnassa ja lisää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Se on myös erinomainen ja halpa lääke moniin jo puhjenneisiin vaivoihin. Siksi haluamme apteekeissa kannustaa asiakkaitamme liikkumaan säännöllisesti. Lisäaikaa liikunnalle -kampanja on hyvä keino muistuttaa liikunnan tärkeydestä säännöllisesti vuosittain.Lähde: Hengitysliitto
 

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy