Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Suomen Tricologian yhdistys ry

TRICOLOGIA

Jo muualla Euroopassa vahvasti vakiintuneet tricologiset hoitomenetelmät rantautuivat Suomeen vuonna 1995. Italiasta hoitomenetelmät mukanaan tuonut tohtori Sebastiano Zappalá on toiminut alalla lähes 30 vuotta ja on saavuttanut diagnooseillaan ja hoidoillaan erittäin hyviä tuloksia, joiden onnistumisprosentti on ollut 95 %.

Itse tricologia tarkoittaa hiuksen ja päänahan tukimusta, ja on yksi kauneudenhoidosta ja ihotautiopista johdettu tieteenhaara. Tricologisilla hoitomenetelmillä sen sijaan tarkoitetaan täsmähoitoja tiettyihin päänahan ongelmiin, jotka ensimmäiseksi todetaan MicroCameralla, jolla nähdään päänahan ja hiuksen todellinen kunto jopa 400 kertaa suurennettuna. Tehdyn diagnoosin jälkeen tricoterapeutti määrittelee tarvittavat hoidot, joko erilaisin hoitotuottein, tai sitten tuotteet yhdistettynä tarvittaviin tricoterapeuttisin laitehoidoin, esim. otsoniterapialla, lymfahieronnalla, jne. Tricologiset hoitotuotteet syntyvät puhtaista raaka-aineista, ja ne ovat dermatologisesti ja kliinisesti tutkittuja, sekä MicroCamera-testattuja. Käytössä olevan korkealuokkaisen italialaisen kampaamoalan hoitosarjan tuotteiden kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita, eivätkä ne sisällä mitään eläinkunnasta saatavia aineita.

Tricologian tuntemus Suomessa on kasvanut viime vuosina parturi-kampaajien keskuudessa, kun heille tarjottiin mahdollisuutta kouluttautua tricoterapeuteiksi. Tricoterapeuttien työtä ja tricologian tuntemusta haluttiin myös tukea perustamalla Suomen Tricologian Yhdistys r.y. Yhdistys aloitti toimintansa vuonna 2002 ja nyt siihen kuuluu jo parisen kymmentä jäsentä.

ENNALTAEHKÄISY ON PARAS HOITO!

HIUKSISSA MUUTAKIN KUIN MUOTIA!

Oletko koskaan ajatellut että hiustesi alla on samanlainen iho, kuin kasvoillasi? Valitset kasvojesi iholle huolellisesti tuotteet ja hoidot, entä hiustesi alla olevalle iholle (päänahalle)? Me olemme ajatelleet ja olemme tehneet tricologiset tuotteet päänahalle ja hiuksille!

Jopa 70 % maapallon väestöstä kärsii erilaisista hiusten ja hiuspohjan ongelmista. Näitä asioita on erikoistunut tutkimaan ja hoitamaan Italiassa kehitetty Tricologia-niminen tieteenala. Tricologia on tieteenhaara kosmetologiasta ja dermatologiasta, joka tutkii hiuksia ja päänahkaa. Tutkimuksissa on erikoistuttu kaikkeen, mikä liittyy hiuksen biologiaan, syntyyn, kasvuun, kehitykseen ja muutokseen. Tavoitteena on tasapainotilanteen etsiminen ja hoitaminen oikeilla aineilla.

Ensimmäiset tricologiset tuotteet ilmestyivät Italiassa 50-luvun lopulla. Tricologiset tuotteet eroavat muista tuotteista siinä, että ne lisäävät omaa vastustuskykyämme ulkoisia tekijöitä vastaan, kuten ilman saasteista (tehtaista, autoista jne.) johtuvat ongelmat, jotka ovat erittäin haitallisia hiuksille ja päänahalle. Tricologisten aineiden koostumus on syntynyt vuosien tutkimusten tuloksena, eikä tuotteita ole testattu eläimillä, vaan vapaaehtoisia ihmisiä käyttäen. Tukka, eli näkyvä osa hiuksistamme on kuollutta. Hius kasvaa päänahan pinnan alla noin seitsemän millin syvyydessä. Hoito on siis kohdistettava päänahkaan, eikä siis näkyviin hiuksiin. Tavanomaisin löydös on vanha rasva, joka tukahduttaa päänahan. Jos päänahkaan jäänyttä rasvaa ei poisteta, se tukkii huokoset ja vaurioittaa hiusten hyvinvointia. Tricologisen tuotevalikoiman täydellisyys takaa positiivisen tuloksen päänahan eri ongelmista kärsiville. Tricologisia tuotteita on saatavana ainoastaan kampaamoista, joissa koulutetut kampaajat opastavat asiakkaita löytämään oikeat tuotteet.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy