Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku
OMT-Fysioterapia Helppis Oy»Takaisin
»Tulosta
Alue  Helsinki Puhelin  0207 590 940
Lähiosoite  Palkkatilankatu 1 Fax  0207 590 941
Postinumero  00240 Sähköposti
Postitoimipaikka  Helsinki Kotisivu http://www.helppis.fi
  Y-tunnus  
 
Toimialat Hakusanat
Fysioterapiaa/Fys. hoitolaitoksia
Hierojat
OMT-terapia
Naprapatia
Lymfaterapia
Akupunktuuri/Akupunktio
 
Esittely

OMT-Fysioterapia Helppis Oy

 

OMT-Fysioterapia Helppis on syntynyt kokeneiden fysioterapeuttien unelmasta. Yhteistyömme on alkanut vuosia sitten, kun kouluttauduimme ja jaoimme uusinta tietoa yhteisissä tapaamisissa. Näissä tapaamisissa syntyi ajatus luoda fysioterapiaklinikka, jossa kokemuksella, ammattitaidolla ja yhteistyöllä pystymme keskittymään kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden kuntoutukseen.

Yhteinen tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista tutkimukseen ja kokemukseen perustuvaa hoitoa. Menestymisemme ei ole mitattavissa kovilla arvoilla, vaan tärkeimpänä menestyksemme mittarina pidämme asiakkaidemme elämänlaadun parantumista. Tämä voi tarkoittaa mm kipujen vähenemistä, liikkuvuuden paranemista tai harjoittelun tehostumista.

Tarkoituksenamme on luoda innovatiivinen, kestävä ja viihtyisä kuntoutusyksikkö. Vahva ammattitaito, jatkuva kouluttautuminen ja yhteistyö luovat pohjan kuntoutusyksikön toiminnalle.

Terapeuttimme ovat kokeneita, pitkälle kouluttautuneita asiantuntijoita tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Tiedämme, että meillä on tarvittava tietotaito ja kokemus, tarkoituksemme on saada se palvelemaan Sinua.

 

   Palvelumme:

  • Fysioterapia
  • Lymfaterapia
  • Naprapaatti
  • Akupunktio
  • Hierontaa
  • LHT-kuntosali
Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy